Verše malého školáka

Verše malého školáka

Anotace: Škola se blíží

Sbírka: Písničky z domova

Brzy začne pestré září
dozrají jablka a hrušky
Slunko na nebi se tváří
že nastal čas ořezat tužky

Pomalu se škola blíží
srpnu pár dnů zbývá
mysl malého školáka tíží
a pod peřinou je skrývá

Školák kráčí mezi topoly
slunko jej provází mlčky
přímou cestou do školy
občas schová se za smrčky
Autor Petr27, 18.08.2020
Přečteno 470x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, Emily Říhová, šerý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, mají to aktuální... i když to rouškování...

18.08.2020 23:06:43 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí