Pavoučí kopaná

Pavoučí kopaná

Anotace: Veselá dětská básnička o pavoučím fotbálku :)

Sbírka: Klíček od studánky

Přišlo sem na louku
pár hnědých pavouků
mezi stébla sítě napnuli
a zápas začal od nuly

Z větviček mají brány
čmelák jim určil strany
z borůvek udělali míče,
jimiž střílí mezi tyče

Letí kolem dva ovádi,
jež zjistí, kdo podvádí
za přestupek, bodnutí
hrát fér pavouky donutí

Při hře nožky se pletou
vždy před každou odvetou
do kliček se soupeři motají,
přesto další zápas svolají
Autor Petr27, 07.04.2022
Přečteno 585x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Marten, šerý, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí