Příběh, který nezná bratrance z druhého kolena

Příběh, který nezná bratrance z druhého kolena

Svodidla lepí žádost o rozvod, chtěl jsem si koupit rtěnku, ale došel chleba
Do kořenu stromu začoudil básník, do kartouzy vycákl jelen
Chodník vypšoukl řemen, hovínko a bobení, primářovo svědění

Tak se stalo, že neviditelní jinoši popíjeli likér z odéru slavného Římana
Sklivec lesní potají zavdává černé sklo do tvrdé hráze
Z hradu slyším volání pochvy a potají zkoumám latentní homosexualitu
Dvanáctníkem to všechno začíná

Pomalá zběsilost se sestává ze sušenek značky Hamé
Podvodníci a zloději, vrazi
Splašené kurděje vylétají z příchozím létem do pramene řeky Léthé
Systém systémově selhává a nikdy nevíme, co nevíme a co vše ještě nevíme, víme?

Karlova báseň zdá se býti jetá, po potoce se prochází šnečí ulita
Na kříži se podobí starý mládenec se skvělým stehnem
Už tři dny se nepozdává umrlčí noře
Soudí mne kdejaký papaláš se skvostným břichem

Snazší je udolat se ke zmaru a jíst
Prostořeký racek smutně pěje píseň Gazy
Kolektivní onanie řitního věnce
Nehraj si na intoše a uznej, že ti moje kousky přijdou zajímavé, vole

Vždyť co máme jiného, než sami sebe.
Autor Dír, 18.03.2024
Přečteno 68x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí