Rudá záře nad Sijónem

Rudá záře nad Sijónem

Kulaté brýle
Náchylný ke kýle
Jed proudí mu v žíle

Z šesti gorilionů na dvanáct
Jak se jim to hodí
Což je i věk ideální sexuální ještěrky
Ještě než rodí

On šelmu přivádí s plamenným jazykem
Bílého zastaví před horou, před Pánem
Však v den soudu posledního má tváře zesinalé
Neb on se protivil písmu i Pánu
Po meči Gabrielově
Jeho krev skane

Dítě oblepené dolary
Vzrůšo, Tóra, bačkory

Chodili bažinou, chodili stínem
Dříve jsme věděli, kdo má stát za branou
Schváceni lakotou, schváceni hříchem
Obšťastněn mamonem
Oběšen lýkem
My, kdož jej zničili
Svobodně dýšem

12 slavných rodin
Nad spratkem si honim

Příteli dobrý můj
Muži bílý dumej
K čemu ti dobrý je
Zkažený Hebrej?
Autor Dír, 24.03.2024
Přečteno 70x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí