Švestka

Švestka

Chlupatej ve výslužbě
Žije v krásný době
Nic nedělal, nic nedělá
Chrápal na noční v autě
Nikdy ho stát neoholil

Má na starožitnost v dražbě
Prachů až je blbě
Nakupoval, šunka uzená
Chlastal v drahý škarpě
Z buzerací nepovolil
Autor Dír, 08.04.2024
Přečteno 52x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí