Nenáviděla jsem

Nenáviděla jsem

Anotace: Plná vzteku a touhy po pomstě, ač bych se v reálu takto nikdy nezachovala.

Jo holka, možná jsi mi ublížila!
Možná, ale to ještě neznamená, že se kvůli tobě sesypu.
Jo jasně, nechalas mě spadnout na zem.
Jo, marně jsem čekala, až mi pomůžeš vstát!
Možná jsem čekala. A brečela!
Ale ty ses šla radši smát s nima.
Jasně, oni totiž nepotřebovali pomoct.
A tys byla slepá!
Slepá, přesně tak. Oni tě nepotřebovali.
Doufala sem že se vrátíš. Ale ty ses jen smála.
Čím víc jsem trpěla, tím víc jsi se smála!
A já to viděla. Bylas všude, nemohla jsem se tě zbavit.
Byla sem na dně!
Probrečela jsem dny i noci, protože já tohle nechtěla.
Ale tohle jsem nemohla vydržet dlouho!
Nikdy, dívat se jak jsi šťastná beze mě a právě proto?!
Jak se s nima směješ zatímco já brečím.
Volala jsem tě, potřebovala jsem tě a tys dělala, že mě neslyšíš a nevidíš!!!
Až pak někdo přišel, někdo kdo mi řekl: Nech jí být, ona ti za to nestojí.
Nech jí být, ona nic necítí! Chce tě zničit. Vstaň a jdi od ní pryč.
Nechtěla jsem tě už nikdy vidět!!! Nikdy!
Dokázala jsem vstát a teď tu stojím a ty trpíš.
Nechali tě být viď? Najednou jsem já tvoje kamarádka? Teď?!
Můžeš brečet, tvoje slzy nikdy to zlo neodplaví. Neodpustím ti!
Teď se ty plazíš po kolenou a prosíš? Ty?
Já se dívám do těch tvých falešných, prolhaných očí.
Už ti dokážu říct ne.
Ne, tobě nepomůžu! Ne, tobě už nikdy!
Utop se v tom! Teď víš, jaký to je!!!
Teď už to víš!!!
To ty teď ležíš na dně a on nikdo nepřichází viď? Zavolej je!
Ty tvoje skvělý kamarády! Přece ti pomůžou, když sou tak skvělý!!!
Jo, holka tys mě zradila. A já tě nechám umřít. Nic jinýho si nezasloužíš.
Jo, jsi krásná! Ale nemáš duši, jsi prázdná a studená jako led.
Tak si teď pomoz sama. Nebo si řekni jim. Oni sou přece lepší než já!
Tak už mě nepros, mě už tvý oči nepřemluví.
Tak už si uvědom, že pro mě nic nejsi!
Už ne!
Bylas pro mě celej svět, ale nechalas mě se trápit.
Mohlas mi pomoct. Nechtělas, radši jsi šla s nima!
Jo, teď je pozdě se omlouvat holčičko!
Jo, teď ti nepomůžu!
Už nikdy!!! 
Co říct? Nezvládlas to. Nezvládla a já tě nelituju!
Kéž bys to viděla, že nad tvou rakví nikdo nebrečí!
Nikdo tu ani není, jen já tu stojím v černejch šatech.
A nelituju tě!!!
Já se ti teď směju.

Autor genca, 04.11.2007
Přečteno 413x
Tipy 3
Poslední tipující: Meiv
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

díky

19.11.2007 19:56:00 | genca

Tak každopádně hodně štěstí, a vůbec se neboj, šáhnout si až na dno... to je to místo až kdesi za bolestí, strachem, smutkem atd. atd. atd.

19.11.2007 19:53:00 | Myška

já o tom taky mluvím...jenže s tím se toho moc nenadělá:(

18.11.2007 15:14:00 | genca

"Vypsat" se básničkama mi přijde celkem dobrý, ale skoro mi připadá, že máš problém, o kterém bys potřebovala s někým mluvit...

18.11.2007 13:38:00 | Myška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí