My dva

My dva

Anotace: .. já a flaška rumu.

Slavim jen pohřby
a svý narozeniny
možná
s flaškou rumu vystačím si
tam
doma mezi stromy

"Tak otevři tu láhev kamaráde
otevři ji
život je až příliš krátký
a my zas pudem dál
my zas pudem dál!"

Rád se procházím po kraji
čerství vzduch je tak krásný
tak krásný
to je vše co chci
nic víc
nic víc ale možná že moc

"Tak zavři už tu rakev příteli
zavři jí
život je tak krátký tak krátký
zas půjdem dál o dům dál
my dva zas půjdem dál
spolu to ještě někam dotáhnem
my přece nejsme starý
ne my ne ještě ne my dva
spolu"
Autor Wor, 24.07.2010
Přečteno 320x
Tipy 3
Poslední tipující: Iv, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutný

16.09.2010 04:45:00 | Iv

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí