Život..

Život..

Anotace: ...

Život je dar který se ztrácí
život je boj za který se utrácí
starý lidi umíraj mladý se rodí
někteří se v temnu srdce brodí
brodí se a neznají cestu zpět
nemůžou oody na lásku pět
jiní milovat se naučí
za dlouhý težký čas
je však pozdě přemýšlet
každý se pak poučí
láska musí někdy přijít
v přístím životě snad potkáte lásku svou
kdo lásku nepozná neví co tratí...
Autor latybe, 03.12.2004
Přečteno 795x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí