Bez Názvu..

Bez Názvu..

Hledáme sny tam kde nebývají,
hledáme nesplnitelné touhy,
často nám je vyprodají,
ti naši s temnými rouchy.

Chyby také hledáme,
tam kde nerostou,
tak jako na to nemáme,
stát se starostou.

Ztracené vzpomínky,
míhaj se kolem,
napadaj blázínky,
horem i dolem.

Ztraceni v časoprostoru,
bloudíme sami,
je moc málo recitátorů,
mezi nulami..
Autor Henry_propper, 29.12.2011
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí