Spřízněná duše

Spřízněná duše

Anotace: .

Chtělas abych pošeptal ti

vše co vím o tom že tady

s námi má být svoboda

a spravedlnost s nadějí

chtělas abych zazpíval ti

že vyřešené případy

které někdo ubodal

snad vykrvácí později

máš nejradši happy endy

ve kterých je život krásný

láska, mír a naděje

se rovnoměrně rozdělí

na všední dny

na víkendy

zaměňovat život za sny

jednou za čas prospěje

i když jsme dávno dospělí

chtělas abych s tebou zůstal

než se přestaneš bát strachu

než budeš mít jistotu

že zítra se zas rozední

bude lepší jít o kus dál

kde zem zemi a prach prachu

projeví svou ochotu

a splní přání poslední

chtělas abych objímal tě

když se budeš cítit sama

smutek zahnat úsměvem

snad už se nikdy nevrátí

s trochou štěstí nepoznal tě

milostnýma dopisama

trápíme se když je čtem

už chce to stránku obrátit

chtělas abych se tě zeptal

vždy když nebudu si jistý

jak se správně zachovat

třeba i uprostřed noci

vzpomeň si co jsem ti šeptal

život jednou bude čistý

krize může zkrachovat

my nezůstanem bez pomoci

chtělas aby jsem tě chránil

před tím zlem co je tam venku

boj se strachem ze změny

náhle vyrostl do zkázy

vždycky jsem se lidí stranil

jako příprav na písemku

východy jsou zazděny

tak ať......nikdo nám neschází
Autor Manni3, 15.02.2012
Přečteno 431x
Tipy 2
Poslední tipující: Danga
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí