Křídla

Křídla

Anotace: ...

Sbírka: Křídla

Půjčím ti svá křídla,
snad dovolí ti chvíli snít.
Uvidíš v čem jsem se zhlídla,
s křídly i mou duši budeš mít.

Zavři oči a vzduchem pluj,
větrem nech se nést,
roztáhni ruce a důvěřuj,
mými křídly nech se vést.

Leť až tam, kam tvá touha nedohlídla!
Nebe nezná hranic.
To jen my dole svazujeme svá křídla,
ze strachu poznat o něco víc.

Autor Radhuza, 29.02.2012
Přečteno 579x
Tipy 3
Poslední tipující: bez nápadu na přezdívku..., tato22, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí