matičko

matičko

Anotace: každej to nejspíš zažil

Jsem v řetězech
A ty se zařezávají do mé duše
Bajonety skrz na skrz mé srdce
Stejně jako láska tvá

Matko z erbenovských pohádek
Tiskneš mě tak vroucně
Až těžko se mi dýchá
Můj život stejně jako to děcko u vodníka
Na dva kusy roztrhán je

Ach matičko pusť mě ven
Pode mnou nepropadne se lávka
To jen ty neustále vidíš
Jak to dřevo pod mými chodidly praská

...ach matičko, svazující je tvá láska
Autor Metal Lady, 04.03.2012
Přečteno 284x
Tipy 2
Poslední tipující: Písnička..., FadedLightBluePink
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí