Stretnutie online

Stretnutie online

Anotace: pokec.sk...kto pozna chape.. :)

16:00
Dobrý.
Ste tu!
A ste k svetu.
Aká slasť.
Prosím na kolenách
o jednu vetu.
Ach, ten hlas!
Ešte dotyk.
Viete, toť zvyk
z mládeneckých čias.
Čo tak káva,
aj keď menej žhavá
ako vy?
Úsmev slečna nebude?
Tak stretneme sa na súde,
pery by vás mohli žalovať.
Prečo?
Že nechcete sa usmievať.
Veď ten úsmev vašej tvári svedčí,
ale dosť už bolo rečí,
mohli by ste ma pobozkať.
Vzpierate sa?
Ale dámo,
určite to pôjde samo,
veď som pekný chlap.
Tak bozky nie,
no masáž sa vám nežiada?
Moja ruka vám ju rada dá.
Odchádzate?
To tak skoro?
Ale veď nám dobre bolo
a mohlo by i viac.
Že už nemáte čas?
Škoda.
To mi verte,
ale stretneme sa teda večer,
už vás v priateľoch mám,
dúfam, že za pokecom
nebudem dnes sedieť sám.
Už sa teším,
bozkávam.

23:33
Ach, slečna, prečo ste len offline?
Autor Ria, 04.03.2012
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí