Divný stavy.

Divný stavy.

Anotace: Las Terrenas 2:45AM teplota těla cca 39'C

zas mám svoje divný stavy,
kdy brouci létají jak chtějí
do a zas ven z mojí hlavy
a myslí že to smějí

srdce s rozumem se pere
a já ani nevím, co duší moji
dokonale na dranc žere,
když nervy pod nápisem exit stojí

tak rád bych tomu utek,
když ve spánku bdělém
zpropadený smutek
projíždí mi celým tělem

pocit lhostejnosti dokonale
se zoufalstvím se snoubí
a utahuje prozíravě
bránícím se smyslům šrouby

to pískání v uších
co nejde nikdy zastavit,
jen s těží někdo tuší
jak napadá mě opravit

když zrak překrývá mi obraz
z pálejících očí
už beru jako podraz
že hlava se mi točí

napadá mě spousty věcí
co ven nedají se pustit
kdo nenaslouchá - pouze slyší
což často může mysl zhnusit

ach - ty můj malý světe
připadáš mi banální
když po mě mnozí chcete
abych byl zas normální

DO PRDELE JDĚTE..!
Autor Adam Piston, 06.03.2012
Přečteno 345x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí