Oba ví / Obavy

Oba ví / Obavy

Anotace: ...

Zrovna ulehám,
(pozdě, já vím).
Sám sebe se ptám,
ač se nedovím,
jak zní odpověď,
krátká a prostá.
(Snad usnu hned,
počítám do sta.)

Je to správné,
co se teď děje?
Jsou pryč ty dávné,
zlé beznaděje?

Nechci ublížit,
tobě už vůbec.
Umím s někým žít?
Nebo jsem sobec?

Hlavou mi lítá,
obavy budí,
dušičkou zmítá,
úzko mě studí...
Autor Tomíno..., 07.03.2012
Přečteno 339x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí