Jak slepit svět?

Jak slepit svět?

Anotace: .

Není moc bezpečné sundat si masku
prozradilo by to nejen tvou slabost
nepřiznat selhání, vinu a lásku
z přiznání měla by společnost radost
klíče jsou na jednom jediném svazku
správný klíč nevybere vybíravost
figurky oběšené na provázku
nestihly modlit se za předvídavost
je tu jen trochu víc zbytečných lidí
ty taky, já taky, Kentucky whiskey
snažit se roztřídit myšlenky chlastem
je zbytečné, důkazem jsou čisté zisky
ekonom se za své výpočty stydí
bolest, když do kůže zadřou se třísky
budeme řadit k těm největším slastem
vždyť pocit bolesti je nám všem blízký
poslední funkční mezilidské vztahy
svou hodnotu ztratily, pád do propasti
osud může střílet i bez výstrahy
může tě zničit i bez tvé účasti
systém na nás poslal nájemné vrahy
bez hostitele je parazit v pasti
přeživší nezůstanou bez odvahy
jak slepit svět, když z něj zbudou jen části?
Autor Manni3, 10.03.2012
Přečteno 275x
Tipy 4
Poslední tipující: Radhuza
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi, jak jsou tu věci nazvané pravými jmény a téma je velice důležité.
„Poslední funkční mezilidské vztahy...“ zní až děsivě pravdivě.

10.03.2012 08:58:47 | nepřihlášený komentátor

napsal jsi to opravdu fajn a hezky, mně se to líbilo. I když bez slok, jednolitéj celek, ale pro mě to mělo význam a líbilo se mi to:-) ST

10.03.2012 08:41:24 | kočkopes

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí