Motýl

Motýl

Anotace: Sobeckost a bezohlednost ve světe jak ho známe.

Rozkvetlá louka se tiše směje
Hejno ptáků, jeden druhému pěje
Motýl z květu na květ přelétá
Krátí si zábavou čas do léta
Netuší, že středem je děje

Barevné vzory, jediný svého druhu
Pruh vedle pruhu, spolu tvořící duhu
Predátor v trávě zatím čeká na svou chvíli
S každou sekundou blíže je ke svému cíli
Pán, co ulovit přišel si nového sluhu

Svoboda je pomíjivá věc
Jednou musel přijít konec přec
Mávnutí sítě, konec svobody
Zpečetění Ďáblovy dohody
Na každou krásu chystá se klec

Mrtvé krásné již krásné není
Těžko se to někdy změní
Smrt drží pevně otěže
A z toho také plyne, že
Život mnohdy není jen otázkou chtění
Autor Serja, 15.03.2012
Přečteno 252x
Tipy 2
Poslední tipující: zaba.zuzla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Příjemná hra se slovy :-)

15.03.2012 14:10:37 | zaba.zuzla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí