A pátek nešťastný je den...

A pátek nešťastný je den...

Anotace: neco z aktualnich pocitu

Pátek večer a já tu sedím,
pátek večer, do kompu hledím.
Měla bych nekde prohánět chlapce
na všechny se usmívat sladce.

Úsměv na tváři teď věru nemám
dnes nedělám konkurenci cudným ženám.
dopiju číši vína svého,
odvrátím se od světa zlého.

Sklíčenost je dnes má společnice,
taková malá tasemnice,
radost z člověka vysává,
svíravá bolest zůstává.

Autor FANGirl, 16.03.2012
Přečteno 320x
Tipy 3
Poslední tipující: blue, Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

všechen žal a smutek jednou přejde a ten pravý Ti do srdce vejde :)

17.03.2012 01:46:55 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí