Štve mě

Štve mě

Anotace: když člověk prozře...

Štve mě, že pozdě jsem se probudila,
Pozdě přiznala, že jsem se zbláznila.
Naštvaná že jsem věřila jeho slibům
Naštvaná, že já jsem udělala chybu.

Je mi líto času, co jsem s ním promarnila,
Doufám, že tentokrát už jsem se poučila.
Příště už nenechám si nic líbit,
Příště už nebude stačit mi jen něco slíbit.

Nechápu, že zrovna on se ke mně dostal
Když všichni ostatní dostali odpal.
Příště už ne, vždyť tušila jsem zradu
Příště už nepřidám se k ničímu stádu.
Autor FANGirl, 18.03.2012
Přečteno 390x
Tipy 3
Poslední tipující: Robin Marnolli, Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

všichni chlapi nejsou stejný, ale lepší prověřit si ho...

30.11.2012 21:18:13 | Robin Marnolli

Umíme ukecat ženský, ST.

19.03.2012 00:46:28 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí