Penicilin

Penicilin

Anotace: Chvilkové pocity při léčbě

Jaký krásný dnes to den,

jen já nesmím jíti ven.

Musím divné prášky bráti,

matky keci poslouchati.

 

Mokrý hadr kolem krku,

penicilín do těla,

pomůže to aspoň trochu ?

Kdyžtak poznám anděla.

 

Nedávejte už mi čaje,

piju pět dní jenom ten!

Radši rum, ten taky hřeje

a působí krásný den.

 

Rum však není radno pít

o samotě bez dalších.

Proto myslím, budu snít

o zlotých a o groších.

 

Také můžu doufati,

že mi někdo napíše,

mám však ale čekati?

By netrpěla má duše!

 

...

Autor King Peky, 20.03.2012
Přečteno 543x
Tipy 3
Poslední tipující: Dominik Plesr, zaba.zuzla
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mám rád básně o byčejných věcech, líbí se mi tam ten nadhled...

09.05.2012 03:04:07 | Dominik Plesr

Nesmíš si těch prášků brát moc naráz :-)))

20.03.2012 08:38:52 | zaba.zuzla

Ono by stačilo nemít 41 horečku. Třeba bych si pak vůbec pamatoval, že jsem to někdy napsal.

20.03.2012 11:22:00 | King Peky

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí