KRÁSNÁ SRDCE

KRÁSNÁ SRDCE

Anotace: ....

Krásná lidská srdce
jako pestrobarevné vějíře
z nádherných pavích peří
unášené duhovou spirálou času
až k prchavému západu duše

kde k podvečeru přistávají
jako ochmýřené padáky pampelišek
do teplého náručí plachého světa

kde láska a cit jsou něžné ruce
a zachycený okamžik štětcem malíře
je neskonalá oddanost mateří
co každý,někdy v ní hledá spásu
protože máma je naše nejstálejší Venuše

když povstali jsme jejího lůna
z nářku,slz a štěstí
tak zpitvoření a pokrčení
a ona nás okamžitě milovala
bez sebemenšího zaváhání
lží a přetvářek.
Autor ZILA78, 21.03.2012
Přečteno 425x
Tipy 11
Poslední tipující: Jin&Jang, střelkyně1, Aťan, Psavec, gallatea, zaba.zuzla, Kett
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dávám ST.

21.03.2012 23:51:49 | Psavec

Nádherná. Opět. :-)

21.03.2012 21:07:05 | zaba.zuzla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí