Zdanit

Zdanit

Anotace: Pigouovou daní

Pigouovou daní Země se zdaní
externality zinternalizuje
negativní
formulář vyplní a pak k podání
podepsat,ve lhůtě zaplatit hůř je
ne-li divný

tržní subjekty se neoptimálně
globálně rozhodly do Delf oddálit
vážnost stavu
planety Země hry známé nechvalně
přiměly ostatní ´země´ rozbalit
holt po právu

balík systémových nástrojů fandů
institucionální ekonomie z děr
černých třeba
daňové prázdniny byly na srandu
pozemšťanům.. jsou out, s nima éry veder
nadspotřeba
Autor Petbab, 23.03.2012
Přečteno 414x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, enigman, Jiparo, Psavec, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí