Možná tak příští toulání.....

Možná tak příští toulání.....

Anotace: toulání

Polední slunce do tváří pálí
vím,že jsme se tomu smáli
z myšlenek v žáru v srdci
z dáli vrací se ptáci
to ticho je jako vteřina
prázdná...i jediná
odchází ticho..a potom se leká
to krajina plyne jak modrá řeka
ptá se na člověka?
vcházíme do nádraží
vcházíme do stínu co stráží
posledních ztěžka jdoucích nohou
z myšlenek co zůstanou
z té soboty co odplavou
možná jak příští hledání
možná tak příští toulání.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 25.03.2012
Přečteno 299x
Tipy 12
Poslední tipující: PIPSQUEAK, casla, enigman, Radhuza, zaba.zuzla, Linzerka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

možná...

26.03.2012 11:14:33 | enigman

to ticho jako vteřina
prázdná ...i jediná
...krásná báseň, krásně poskládaná slova :)

25.03.2012 22:01:37 | Radhuza

Líbí.

25.03.2012 20:36:39 | zaba.zuzla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí