Právě teď

Právě teď

Anotace: Co vše obsáhne jedna vteřina života...

Právě teď
se rodí statisíce lidí,
statisíce lidí umírá.
Černá kočka běží přes cestu,
chlapci unášejí bílou nevěstu,
výletní loď leží na útesech skal,
Beethovena teďko někdo hrál,
někdo mi teď ruku podával.
Právě teď.

Právě teď
se miliony lidí milují,
jiní střílí ve válečné vřavě.
Balon k modrému se nebi vznes´,
dívky odcházejí na svůj první ples,
řeky vylévají vodu z koryta,
někdo dopil číši mojita,
tvoje ruka se mě dotýká.
Právě teď.

Právě teď
jdou miliony lidí do práce,
miliony uléhají k spánku.
Policie zadržela vraha dětí,
hejno divokých hus na obloze letí,
prvňáčkové usedají do lavic,
něco mění se ve sladkobolné nic
a mé tělo tvému spěchá vstříc.
Právě teď.
Autor laludmi, 26.03.2012
Přečteno 362x
Tipy 8
Poslední tipující: enigman, ZILA78, Radhuza, gallatea
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

právě teď...

01.04.2012 21:00:59 | enigman

budu se opakovat...mohu? pěkná... život v několika slovech... ST
P.S. čekám na tu, jak jsi to řekla? "letadlem píše čáry po nebi" :)

26.03.2012 21:28:44 | Radhuza

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí