vytrácím se

vytrácím se

Anotace: o tom, jak clovek ztraci sve ja.

ztrácím sama sebe ztrácím,
jsem v nedohlednu.
ztrácím sama sebe ztrácím,
cizím pohlazením nepohrdnu.
Pohlazením, láskou, čímkoliv,
hlavně ať vím,
ať mám jistotu,
že jsem, že nejsi to ty.
Že nežiju život tvůj,
že vlastní já mám,
i když ruka cizí
drží nad vodou můj krám.
Můj krám je zpuštošen válkou.
Dlouhou, irelevenatní sázkou,
sázkou, jejíž pointa se dávno vytratila.
Vytratila jako já sama,
ztrácím sama sebe ztrácím,
jsem v nedohlednu.
Autor Svatule, 27.03.2012
Přečteno 320x
Tipy 4
Poslední tipující: Petbab, enigman, zaba.zuzla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zatracená...

28.03.2012 08:38:14 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí