RŮZNOST KRÁS

RŮZNOST KRÁS

Anotace: NEŽ VYLÉTNOUT K NAŠEMU STÁLÉMU OBDIVU

Nad krásou motýlí
zamyslíme se teď
když jen na chvíli

Že jsou krásnější
než my já nebo ty
To je snad vedlejší

Nám se to ale nelíbí
Jsou jen víc pestřejší
Lidé jsou jinak krásní

což motýli ani netuší
i když „“myslí“ mají duši
Ale nemluví nebásní
Autor RU 82, 31.03.2012
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí