Vyčítám

Vyčítám

Anotace: ...Proč člověk nejedná férově?...Protože nejlaskavější člověk se nikdy nedostane daleko...A proč?...Protože jde každému jen o sebe. I mně.

 

Bylo to nejkrásnější místo na světě.
Ničím nevynikalo, však v mé paletě,
v paletě, které jen barvy duhy náleží,
bylo to místo, kde nikdy nesněží.

Stromy tu nerostly o moc výš,
a ani motýli nelétali blíž.
Nebe světlou modrou nezářilo,
možná dříve, než se sešeřilo.

Slunce v ten nesprávný čas,
zapadlo a nevyjde zas.
Tmou plouží se netečný stín.

Tvůj stín! Ten jenž může za tu zkázu!
Za skázu lesa, nebe, barev duhy.
Teď mlčíš, zapíráš a nehodláš splácet dluhy.

Bylo to nejkrásnější místo na světě,
a bylo skutečné. Pravé!

Teď...Teď není.
Hledala jsem v tom svojí chybu.
Vážně! Ale...


 Vyčítám ti to. Vyčítám!

Autor Cizí neštěstí, 03.04.2012
Přečteno 392x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí