z čista jasna

z čista jasna

Anotace: jak říkal velký JULEK : přišel jsem, viděl jsem a ....... ach jo

6. - 10. 4.2012


Jediný pohled stačil, pouhá chvíle

najednou chybíš mi a po tobě stín

v sdci mém otisknul růžové brýle

jsi jak rozkvetlá louka plná kopretin


něžná co bílé lístky okvětní

hebounká jak po zimě jaro

zářivá jak v létě slunce polední

vypadá to, že pěkně mě to vzalo


ze všeho nejvíc mi ale vadí

pro mne ošklivé pomyšlení

že tvoji mysl někdo jiný hladí

a to mne nutí k probuzení


snad věkový rozdíl je mezi námi ta chyba

já si o tobě nechám radši jenom zdát

protože jak už to v životě často bývá

prostě se bojím, bojím se mít tě rád


jen se budu těšit na každou malou chvíli

nechám si vzpomínku na ten tvůj krásný stín

všechny myšlenky k tobě zbavují mne síly

tak v pocitech hříšných se zřejmě utopím
Autor cado, 15.04.2012
Přečteno 409x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí