Servis

Servis

Anotace: Vteřinovka při čekání ...

Sou to chlapi vod fochu,
voni auta znaj!
A když přijdu měnit kola,
i motor udělaj.

Místo přezutí za pár set
auto je jak nový!
Jen nemůžu nikam jet,
páč nemám ani drobný...
Autor tooc, 21.04.2012
Přečteno 315x
Tipy 1
Poslední tipující: J sh' T r' k
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí