Jediný co vím

Jediný co vím

Anotace: napsáno za deset minut, inspiroval mě konunikační šum s mým kamarádem

Sbírka: Příchod na záchod

Jediný, co vím, je, že se to neví
jeví se mi to reálné docela
ačkoli je celá teze od rzi.
S myšlenkou smysluplnou v mysli
sedím v křesle.
Svisle.

Namažu se ještě víc
budu jednou z tanečnic
tobě vstříc utíkat dovedu
pojedu po lese na medvědu.

Stala jsem se otrokem vlastní svobody
do vod jsem hozena a souzena
za svody a nárazy do svodnic.
Jsem jedna z nosnic.

Snesla jsem myšlenku pod víkem
s povykem
Chvilenku s ní posedím ve zvláštním posezu.
Uvidím odkud vylezu.

Zakašleš. Já řeknu: Na zdraví!
Rozpravy naše skříply se do kola.
Na prázdném pódiu stojí myš.
Stáhla se opona.
Autor Jiřinka Mignonka, 24.04.2012
Přečteno 468x
Tipy 2
Poslední tipující: J's ..
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí