v čase

v čase

Anotace: Osud je humorista

sundavám masku dnešního dne
náramek skvělých pocitů
sundavám z čela všechny vrásky
odcházím mládnout

protože přetékám radostí
a veselost mi proudí žilou
za uchem noční oblohu
přivoním k růži

měl jsem tě v náruči
měl jsem tě v zorném poli
překrásný výhled
..ten nemůže mi nikdo vzít

jsem prostě rád
že potkali se
poznali se
že mohou časem plynout
a stopky osudu nikdo nedrží
snad jenom odraz na hladině
či pěna horké kávy
pár slov snad poví
...........kdo ví

ač někdy správná chvíle mešká
přeskočí generaci
a pak jen pro legraci,kdo ví
.............přijde
Autor poeta, 28.04.2012
Přečteno 358x
Tipy 6
Poslední tipující: enigman, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

nevypočitatelný...

10.05.2012 10:50:40 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí