...Pocity necity...

...Pocity necity...

Anotace: Snad uvízla mi v oku řasa neb všechno má teď jiný tvar, svět zaplavila pokřivená...

Snad uvízla mi v oku řasa
neb všechno má teď jiný tvar,
svět zaplavila pokřivená krása,
dvě šklebící se osoby - divná scenérie,
ach ano, všechno jiné je.

Jak kámen kamenem
by vykřesat chtěl ryzí city.
Bušíme do sebe, prýštíme se v prach.
I zcela obnaženi
brousíme naše ostré hrany
a mezi námi vládne strach.

Až budem zcela zaobleni,
až všechnu špínu smyjeme,
najdem jen kámen na kameni,
místo, kde žádné jádro neni.
Autor Mannon, 02.05.2012
Přečteno 412x
Tipy 4
Poslední tipující: CoT, Doradan, Romeo3769
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí