Únor

Únor

Anotace: pranebásnička..z 5.2.2012

Tak neoblíbený, až protivný to měsíc vichrům se nikde neschováš chladem se chvěješ na šíji žár sluneční si marně přeješ. Alespoň, že si ještě na to minulé jaro pamatuješ.. Ach, kdy už to ale já pochopím? Že dávno svět poupaty zas růže zdobí. Zavři oči. I na chvíli krátkou jen neb se ti nikdá nesplní ten tvůj dětský sen! Tak zlý zas, je k vůli čí to měsíc?

Autor Bejby, 06.05.2012
Přečteno 371x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí