~Odpověď

~Odpověď

Anotace: ..otázky a odpovědi..jen tak..

 

Odpovědi

 

Kdo veselý je---nebrečí

kdo zdravý je---ten skotačí

kdo žízeň má---se napije

kdo lásku chce---ten miluje.

 

Kdo moudrý je---ten poradí

kdo miluje---ten pohladí

jen bohatý---ti nedá nic

a ty jsi stále z Nemanic

 

Kdo chodí v dešti---mokrý je

kdo stále fňuká---smutný je

když kručí v břiše---to máš hlad

o jídle bohů nech si zdát.

 

Kdo něco zpackal---lituje

že bude lepší---slibuje

dá se mu věřit nebo nedá?

Odpověď se dlouho hledá.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Autor Květka Š., 14.05.2012
Přečteno 264x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, střelkyně1, Doradan
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nedá...

14.05.2012 18:41:55 | střelkyně1

to sedí...☺..

14.05.2012 16:45:36 | Doradan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí