Křivdy a rány

Křivdy a rány

Anotace: vzpomínka na něco dávno minulého

Staré křivdy
staré rány
lehce se nám otvírají
když jsme sami...
Měníme se k nepoznání
bolí nás to méně, více,
svírá nám to srdce, plíce
až dech se jednou zastaví
dobytek čiré únavy.

Staré křivdy,
staré rány
vyvolané od únavy
až zešedly naše hlavy.
Autor lady oToman, 16.05.2012
Přečteno 339x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí