Second hand

Second hand

Anotace: sekáč

Můj bůh je Ego
klaním se sobě
- těch bylo! lebkou
přisvědčí v hrobě

všechna ta ega
od lidstva zrodu..
ani zdaleka
jít proti proudu

nehodlám, víte?
Egáč můj vzor je
magistra vitae
eg je historie

high IQ výběr
solí nad zlato
zamává, vyper
sůl, aurum zato

zůstane k mání
Maruško neplač
zlatu se klaní
král.. máš na sekáč
Autor Petbab, 19.05.2012
Přečteno 275x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, enigman, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí