Ztrácím

Ztrácím

Anotace: Více se to hodí na situaci, kdy děvče ztrácí svého milého kvůli jiné. O to je to možná horší, že ztrácím svou nejlepší kamarádku kvůli jejímu klukovi.

Každý den vídala jsem Tvou tvář,
my smály se, blbly.
Teď cos jiného místo mě máš,
Tvé jemné oči ztvrdly.

Na jiného se usmíváš,
dobře, já lásku chápu.
Však dělat, že mě neznáš
je důkaz ostrých drápů.

Pořád jsi jak na jehlách,
pořád jsi podrážděná.
Bez Tebe bloudím v tmách,
bez tebe to nejsem já,
jen vzduch a prach,
kostní dřeň osmažená,
snad děs a strach-
-to je přátelství cena?

Ty miluješ jej (Přeji Ti to!)
a já Tě ztrácím.
Po mně pak šlapeš,
jak po mostu padacím.

A už tě neznám.
Autor Rezkaaa, 21.05.2012
Přečteno 457x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

později bude litovat.. (to ti ale nepomůže)

22.05.2012 07:37:30 | VE

Vím. Přestály jsme všelicos, přestojíme i tohle.

22.05.2012 19:49:02 | Rezkaaa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí