jen

jen

Anotace: když se usíná..

jen ta chvilka před usnutím,
ta vzpomínka,co se vnutí...

jen tak líto přijde mi,
že nás opustily dětské sny
ta fantazie dech beroucí,
a srdce silně žhnoucí

jen ta volnost,odhodlání...
...najít lék,co růstu brání

jen mít vítr ve vlasech
nemít pojem o čase

a nepoznat odchody a loučení
a hlavně nekonečné čekání
na někoho,kdo už se nevrátí
a nepoznat,kdy se svět vzhůru obrátí

jen ta chvilka před usnutím
ta hořko-sladká vzpomínka,co se vnutí...
Autor slečna Jůlie, 22.05.2012
Přečteno 323x
Tipy 1
Poslední tipující: VE
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí