Promarněné ráno

Promarněné ráno

Anotace: A život proplouvá opodál.

Cigaretový kouř – životní pouť

Jak tanec poetických víl

Mizí ve štěrbině úst

A s každým vdechnutím

Stává se každý rým

Jen tichou minulostí

 

Jak dopitá flaška vína

než jí vystřídá jiná plná

 

A tehdy čas se zastavil.

Autor Helouse, 23.05.2012
Přečteno 310x
Tipy 2
Poslední tipující: Helena Lovecká
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí