Lahvová poesie

Lahvová poesie

Opilý, jak zákon káže
propil všechno, včetně gáže
neúprosné chutě jsou
než se buňky namlsnou.
Svět se jeví jako kafe
ostrá slova na mě rafe
a smutek jako kovadlina
spadla na mě, to je psina.
Chuť už zase přišla snít
chci se do němoty zpít
Na ničem už nezáleží
svět si svojí cestou běží
Osamocen v hrdlu láhve
život můj mi matně slábne
duše má je opitá
život z láhve uniká.
Autor Ďábel sám, 25.05.2012
Přečteno 437x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

proto radím,rychle hrdlo
ucpat špuntem aby ztvrdlo
pokapat to ještě voskem
život bude schovám pod sklem
a když se budou ptát??
je to exponát

25.05.2012 23:09:39 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí