60's

60's

Anotace: Zapáliš mi ešte, prosím?

Započúvaj sa do tej hlbokej inšpirácie

Ja viem, že ťa fascinuje

Potom si môžeme zatancovať a

niečo si šľahnúť

Zapálil by si mi, prosím ťa?Samozrejme

A ja si potom ľahnem a opriem sa o tvoje nohy

A budeme počúvať

Počúvať ticho, to také

Expressive

Veď ty ho poznáš, však?

Poznať všetky tvoje vzory? Prosím ťa

To by ma zabilo

Ale snáď časom, časom určite

Tvoje nohy sú tvrdé, ale dobre sa o nich opiera, vieš

Usmej sa trochu, takto

A potiahni si, ešte

Teraz to viem celkom presne

Ale načo, načo to škatuľkovať

Do slov

Aby to bolo prístupné?

Netreba, ja rozumiem

A ty tiež, možno

A ak nie, tak nevadí

Bozkávaj ma, teraz

Daj mi ten prvý, ten najlepší

Započúvaj sa a nechaj sa unášať

Jazykom a rukami a ramenami

Vždy som milovala dokonalých ľudí

Podľa predstáv, dokonalých

A teraz to viem celkom presne

Celkom presne

Aké myslíš, že to je?Je to fajn, je to pestré

Dopadám mäkko alebo letím navždy

Nastav tvár tomu vetru

Posuň sa ešte, nech na teba bude dobre fúkať

Ja sa budem na teba pozerať

Pôjdeme tam spolu?Áno, ale sami

Pretože sa k nám nikto iný nehodí

A ja sa opriem o tvoje nohy

Pozri, fúka na nás ten vietor

A my všetko vidíme

Dám ti poslednú, chceš?

Aj tú prvú, haha

Smial si sa

A cítil si, že všetko vieš

Všetko

A vieš že to nie je, ako to vyzerá

Už toľko nevysvetľuj

Dobre

A neboj sa

Dobre

Opriem sa o tvoje nohy

Zapáliš mi ešte, prosím?

Teraz to viem celkom presne, vieš

Taká tá voľnosť

Máš tak červené pery

Sú tie moje pre teba dosť dobré?

Sú fajn

Na tvojom pleci sa dobre spí

Poď ešte bližšie, nech sa môžem o teba oprieť
Autor betusss, 27.05.2012
Přečteno 368x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí