Přípitek ke svazku

Přípitek ke svazku

Anotace: ,,,,

Přípitek ke svazku

 

Přípitek vodou

tekoucí, vínem matoucí

Ve jménu věty budoucí…

Ospale bloudící

Pokušení,jež se převalilo do vztahu…

Proto ten spěch.

Nabízíš ostrahu !!

A vida, …Pán se žení !!

Duševní potravu,

Žádné provinění…

Na rohu poblouznění

Obnošená vesta, hodinky na stříbrném řetízku

Pak ve spěchu, přičísneš pěšinku

A vydáš se do svazku !!

Proto ten přípitek….

 

Autor v.hercik, 02.06.2012
Přečteno 353x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Doradan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí