( LÁSKA )

( LÁSKA )

Anotace: ....

Zmařená láska klečí v rohu osudu
a despoticky krčí ramena
já přece nejsem lhářka
jen touha frustrovaných snílků
neberte mě za jistotu ale náhodu
a když už jsem jednou vyřčená
tak to snad není přetvářka

ale srdce plné sladkých hroznů
a nesmělých úšklebků
protože milovat je tak přirozené
jako plavba v oceánu kytovců
těch nádherných velryb
co plachtí v monogamii krásy

a bez vnějšího vlivu emocí
a bez zásahu závistivých krupiéru
co kupčí s láskou
nad hranou propasti
pro potěšení
a slávu

zmařená láska klečí v rohu,pro hereckou etudu
tak křehká a zraněná
jako nedůstojná porážka
krvežíznivých andílků
vykrmených z drsného rozchodu
když po zbytek života,chtěla být věrná
jako křižovatka čtyřcestná.
Autor ZILA78, 03.06.2012
Přečteno 398x
Tipy 16
Poslední tipující: Eliášek, Jin&Jang, te.re., střelkyně1, Aťan, enigman, Květka Š., Psavec, Marcone
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobrý...jsem to provzdychala zase...no,co,no...se stane...:)

04.06.2012 22:34:35 | střelkyně1

tak ji pozvedni...

04.06.2012 13:07:05 | enigman

Je to tady jiné,než kdysi,ale rád tě tu vidím.
Je hezké tě číst.

03.06.2012 12:25:43 | Marcone

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí