Motlitba za stíny

Motlitba za stíny

Anotace: docela dost stará (je to poznat), ale mám ji ráda

My, tanečníci bez duše
co nepoznali ctnosti

hrajeme ve tmě divadlo
kde víra láme kosti.

 

My, děti vína bez barvy
neznáme právo viny

sedíce spolu pod mostem
sledujem noční stíny.

 

Hledíme tiše na sebe,
špiníme nohy prachem
létáme denně do nebe -

- marníce léta strachem.

Autor Allemis, 04.06.2012
Přečteno 308x
Tipy 8
Poslední tipující: Anjesis, Písnička..., Prinzeschen, Tanecnice, Manni3, RPX
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí