Sliby kecy

Sliby kecy

Anotace: Bylo nebylo... - text písně. (2011)

Bylo nebylo, je neje, bude nebude pivo studený,
Ale pakliže, či snad protože zůstane tam stát, tak bude bez pěny.
Proto nebudu spěchat k domovu a radši si dám další poslední.
Vždyť jsem, tyvole, přijel na kole, tak to ještě stíhám, než se rozední.

Čekáš s večeří a já se tvářim, že se mě to netýká…
Řek jsem ti ve dveřích, že du jen na jedno a ty že se to neříká…

Bylo nebylo, je neje, bude nebude kolo kulatý.
Jen jsem na něj sed, roztočil se svět a já jsem se skácel jako uťatý.
Nemohu se svézt, kolo musím vést, ráfky sice má, ale šišatý.
Koleno celý zakrvácený, zase při mně stojej všichni rohatý!

Čekáš s večeří a já se tvářim, že se mě to netýká…
Řek jsem ti ve dveřích, že du jen na jedno a ty že se to neříká…

Cesta domů daleká, večeře čeká a nohy se pletou jako gumový.
Ty už asi spíš, že se vrátim nevěříš, neuvidim úsměv ráno – to je tutový.

Čekalas s večeří a já se tvářil, že se mě to netýká…
Řek jsem ti ve dveřích, že du jen na jedno a ty že se to neříká…
Autor el sereno, 06.06.2012
Přečteno 337x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí