Panika

Panika

Anotace: Takhle se bohužel někdy cítím.

Píchání u srdce,
obličej smutkem zkřivený,
vždyť se nic nestalo,
nic špatného tu není.

Proč jen nemůže přestat,
to píchání u srdce?
Proč už nemůže ustat,
bude to mrtvice?

Dost už té paniky,
jsem moc mladá.
Chci užívat života,
ale stres na mě padá.

Dýchej zhluboka,
možná to ustane.
Chci už konec,
ať už to přestane.
Autor youdontsay, 07.06.2012
Přečteno 364x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí