Hrady z písku.

Hrady z písku.

Anotace: prvotina

Nahý, ve sluneční záři
stavíš si svůj hrad.
Miluješ zpěv ptáků
vůni, měl jsi vždy tak rád.

Jak den se střídá s nocí
oblékáš si šat.
V písku hledáš kamení
stavíš si svůj hrad.

Hlas ptáků zvolna utichá
přioblékáš šat.
Stěny hradu větrají
Slunce zakryl mrak.

Až nahý, ve svém kamení
budeš v hradu stát.
Sám sebe, se budeš ptát.
Proč ten hrad?.. Měl tu stát?

Lásku sobě, bohu, či dítěti?
Měl-li jsem jí dát.
Hrad, zakryl slunce.
Láska, měla hřát.
Autor malý romi, 14.06.2012
Přečteno 328x
Tipy 2
Poslední tipující: tato22, nena
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pěkné..

14.06.2012 22:38:35 | Shaznay Heavy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí