NADĚJE V LÁSCE

NADĚJE V LÁSCE

Anotace: ...

Kapka vody, padající na vyprahlou půdu.
Sluneční paprsky s nastávajícím ránem.
Maják v mlze, při silné bouři.
Krása okamžiku přirozenosti… naděje.

Myšlenky v trysku i v okamžiku.
Pocit zmaru nad prožitým.
Tlukot srdce ve víru davu.
Prosba v očích ve jménu… naděje.

Matka kojící své dítě.
Podaná ruka k tonoucímu.
Tlukot dvou srdcí v jednom rytmu.
Vyslovené přání všem… láska je naděje.
Autor malý romi, 15.06.2012
Přečteno 261x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí