UPŘÍMNOST

UPŘÍMNOST

Anotace: ...

Tedy přeci… přeci jen Já.
Zodpovězená otázka, každého z nás.
Duše zahalena do roucha strachu.
Nechci… přeci jen… co když?

Ano tedy teď, kolotoč myšlenek
biograf života, jak jen se mi nechce…
Klid a mír hojí duši neodvratným.
Jiskra života… na prahu věčnosti.

Plamen života vyhasl, ukončil svou práci.
Moje vlastní věčnost, můj pátý rozměr.
Jiskra v duši sílí ve jménu darovaného,
nebo je nocí a přáním… již nikdy..

Ano.. již rozumím…
Autor malý romi, 16.06.2012
Přečteno 273x
Tipy 1
Poslední tipující: Doradan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí