HRA

HRA

Anotace: ...

Nepopsaný papír, dětská ruka,
toužící s hravou nedočkavostí
vykreslit první kontury.

Bludiště jest zrozeno…
Prvních pár zdí.
Jak snadná cesta ven.

V pestrosti života přicházejí
další… a další nové zdi.
Stačí si jen vybrat, kam s nimy.

Vznikajíc stavba každého z nás.
Krásná, ve své pestrosti.
Složitá, množstvím zákoutí a chodeb.

Žádný vchod, již jen východy.
Každá chodba, zákoutí, východ
má svůj přesný význam.

Šťastný je ten, vědom si hodnoty
pána a tvůrce svého bludiště.
Vždy neomylně mířící ke svému východu.

Nechť žití, je stále jen hrou,
ve které kompasem svého srdce
neomylně směřujeme za svým východem.
Autor malý romi, 18.06.2012
Přečteno 370x
Tipy 5
Poslední tipující: Kropydlína Škopounová, Nút, poeta
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ano také jsem se chvíli ztrácela ale nutno říci že velmi, velmi příjemně:o)ST

tohle mě dostalo:
Nechť žití, je stále jen hrou,
ve které kompasem svého srdce
neomylně směřujeme za svým východem..

19.06.2012 00:32:20 | Nút

příjemně labyrintózní

18.06.2012 09:29:17 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí